Coverband NOAH 2018

Er zijn heel veel bands, artiesten en entertainers, maar er zijn er maar enkelen die elk optreden onvergetelijk maken. NOAH is zo’n band! Als geen ander weet NOAH dat muziek en entertainment hand in hand gaan.

Turbo-mode ON!

Met een repertoire van +200 nummers was het dikwijls keuzestress alom. Wat zullen we vandaag spelen? Het was Ali B die zei: “gooi dat hele repertoire in de mix man!” En daarmee werd de trend gezet. Op een doorsnee avondje NOAH, knallen meer dan 150 van de allergrootste hits het podium af. Gegarandeerd! Van de ‘goed-foutste’ songs van vroeger tot de vetste tracks van dit moment, van hardstyle stampers tot de Nederlandse hiphop van eigen bodem en van de oude rockklassiekers tot de leukste meezingers die iedereen kent. Noah is letterlijk voor ieder wat wils!

Het was Ali B die zei: “gooi dat hele repertoire in de mix man!”

NOAH speelt moeiteloos in op het publiek en geen optreden is hetzelfde. Medleys ontstaan ‘on the spot’ en dat levert doorgaans verrassende mash-ups op! Vanzelfsprekend levert deze 6-koppige band niet alleen muzikaal een topprestatie, maar zorgt zij ook op het podium voor genoeg spektakel en interactie.

Experience matters!

Velen zeggen het, maar slechts enkelen bewijzen het. NOAH behoord absoluut tot de laatste categorie. Al ruim 18 jaar maakt NOAH van elk feest een TOPFEEST! En met meer dan 1500 succesvolle shows op haar naam kan NOAH absoluut elke situatie de baas. Niet voor niets wordt NOAH regelmatig bij diverse theme-parties ingezet zoals de Zwartepieten huisband van Jochem van Gelder (voor 10.000 uitzinnige kinderen), maar ook als Amstel Live Band en Heineken Studenten Band laat NOAH keer op keer enthousiaste reacties achter!

Categories:

Tags:

Comments are closed

Instagram

[wolf_instagram_gallery count=”9″ columns=”3″]

Bookings
[wolf_spacer height="100px"]