Coverband NOAH 2016

Er zijn heel veel bands, artiesten en entertainers, maar er zijn er maar enkelen die elk optreden onvergetelijk maken. NOAH is zo’n band! Als geen ander weet NOAH dat muziek en entertainment hand in hand gaan.

NOAH, niet zomaar een naam!

NOAH ontleent haar naam aan een gelijknamig ultra trendy restaurantketen aan de westkust van de USA.  Terwijl aan de start van dit millennium de fastfoodtentjes als paddenstoelen de grond uitschieten, besluit ene Einstein Noah het over een hele andere boeg te gooien. Jaren later blijkt zijn formule Back2Basic, fair food & real flavors een meesterzet. De Noah hotspot’s in de chique buitenwijken aan de Amerikaanse westkust zijn buitengewoon populair en bijzonder succesvol. Tussen de fastfoodketens en de snackcorner wannabes is er gelukkig toch nog plek voor The Real Deal!

noah bagels downtown

NOAH; The Real Deal!

Altijd 100% in tha Party-mode!

NOAH speelt moeiteloos in op het publiek en geen optreden is hetzelfde. Medleys ontstaan ‘on the spot’ en verzoekjes zijn altijd meer dan welkom. Vanzelfsprekend levert deze 6-koppige band niet alleen muzikaal een topprestatie, maar zorgt zij ook op het podium voor genoeg spektakel en interactie.

Experience matters!

Velen die zeggen het, maar slechts enkelen bewijzen het. NOAH behoord absoluut tot de laatste categorie. Al ruim 17 jaar maakt NOAH van elk feest een TOPFEEST! En met meer dan 1400 succesvolle shows op haar naam kan NOAH absoluut elke situatie de baas. Niet voor niets wordt NOAH regelmatig bij diverse theme-parties ingezet zoals de Zwartepieten huisband van Jochem van Gelder (voor 10.000 uitzinnige kinderen), maar ook als Amstel Live Band en Heineken Studenten Band laat NOAH keer op keer enthousiaste reacties achter!

3.17 K

3 thoughts on “NOAH, aangenaam!

  1. Beachclub - Zandvoort 7 years ago

    Al heel wat bandjes de revue zien passeren maar jullie nailen het op alle fronten!

  2. Peelfeesten - Helenaveen 6 years ago

    Wat een spektakel! Ongelooflijk hoe NOAH inspeelt op het publiek. Werkelijk iedereen heeft zich kostelijk vermaakt!

  3. Roveg - Waddinxveen 5 years ago

    Het was best een opgave om de juiste band te vinden voor ons groots aangepakte bedrijfsfeest maar Viking Entertainment heeft ons perfect geadviseerd. Erg fijn contact gehad en ondanks dat de avond er uiteindelijk toch anders uitzag was NOAH ongelooflijk flexibel. Topband!

Comments are closed.