Coverband NOAH 2016

NOAH, al meer dan 17 jaar aan de top van de Coverband scene in Nederland. Nog maar weinig locaties zijn haar onbekend en geen situatie is haar vreemd.

Het was in 2012 dat NOAH haar koperen jubileum groots vierde in een uitverkochte Radstake waarin werd teruggeblikt naar haar 12,5 jarig bestaan. In de loop der jaren heeft NOAH al heel wat talenten gezien. Wie kent ze nog; Nikki winnares van Idols 4, Chantal uit Barry Hay’s ‘Bad Candy’ en natuurlijk monster bassist Kobus Groen die inmiddels niet meer van de TV en Radio is weg te denken met zijn band Miss Montreal.

NOAH; Meer dan een eeuw aan muzikale kennis en kunde!

NOAH is een hechte band en dat hoor je. De muzikanten kennen elkaar door en door en vullen elkaar feilloos aan. Iedereen zingt en samen staan ze garant voor een enorm arsenaal aan repertoire en meer dan een eeuw aan muzikale kennis en kunde.

NOAH is;

Rudy – vocals
Britt – vocals
Chiel – guitar & vocals
Thur – bass & vocals
Nick – keys & vocals
Too – drums & samples

4.57 K