Coverband NOAH 2019

NOAH, al meer dan 18 jaar aan de top van de Coverband scene in Nederland. Nog maar weinig locaties zijn haar onbekend en geen situatie is haar vreemd.

Het was in 2012 dat NOAH haar koperen jubileum groots vierde in een uitverkochte Radstake waarin werd teruggeblikt naar haar 12,5 jarig bestaan. In de loop der jaren heeft NOAH al heel wat talenten gezien. Wie kent ze nog; Nikki winnares van Idols 4, Chantal uit Barry Hay’s ‘Bad Candy’ en natuurlijk monster bassist Kobus Groen die inmiddels niet meer van de Radio en TV is weg te denken met zijn band Miss Montreal.

NOAH; Meer dan een eeuw aan muzikale kennis en kunde!

En de talententrein dendert door! Ook vandaag de dag timmeren de leden van NOAH onverminderd door aan hun eigen muzikale weg. Zo is frontman Stef wekelijks in de befaamde Wisseloord studio’s te vinden, was bassist Thur onlangs nog met Waylon te bewonderen op TV en in een uitverkocht Ahoy, terwijl toetsenist Nick tegenwoordig luistert hoe zijn eigen klassieke composities door professionele musici wordt uitgevoerd.

De grote, onderlinge, muzikale diversiteiten zijn kenmerkend voor NOAH. Geen enkel genre is taboe en met het grootste gemak worden Schlagers, Metal en Urban in een sneltreinvaart met elkaar afgewisseld. De muzikanten kennen elkaar door en door en vullen elkaar feilloos aan. Iedereen zingt en samen staan ze garant voor een enorm arsenaal aan repertoire en meer dan een eeuw aan muzikale kennis en kunde.

NOAH is:

Stef – vocals & guitar
Britt – vocals
Chiel – guitar & vocals
Thur – bass & vocals
Nick – keys, samples & vocals
Too – drums, percussie & samples

Categories:

Tags:

Comments are closed

Instagram

[wolf_instagram_gallery count=”9″ columns=”3″]

Bookings
[wolf_spacer height="100px"]