Coverband NOAH 2018

Wil je binnenkort een knalfeest geven en overweeg je om dit samen met NOAH te vieren? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met het management van NOAH! Bruiloft, kermis, dorpsfeest of gewoon een feestje ter ere van het afzwemmen van je cavia? Voor NOAH is werkelijk niets te gek! Of ze nu voor 10.000 gillende kinderen worden ingezet, of midden in de stromende regen op een minuscuul podiumpje op de Nijmeegse vierdaagse, of wanneer ze gewoon weer eens voor een massaal bier gooiende menigte staan. NOAH weet er wel raad mee, “Been there, done that!”

Voor NOAH is werkelijk niets te gek!

Viking Entertainment

Het management van NOAH wordt verzorgd door één van Nederlands grootste Entertainment agencies. Viking Entertainment regelt alle zaken omtrent NOAH en kan jou exact vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Kantoor Heeswijk-Dinther:
St. Servatiusstraat 2
5473 GB Heeswijk-Dinther
Tel.: 0413-296095
Fax.: 0413-293452

Openingstijden:
op werkdagen van 9.30 tot 17.00 uur.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Instagram

[wolf_instagram_gallery count=”9″ columns=”3″]

Bookings
[wolf_spacer height="100px"]