Coverband NOAH 2015

Je wilt binnenkort een knalfeest geven en overweegt om dit samen met NOAH te vieren? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met het management van NOAH! Bruiloft, kermis, dorpsfeest of gewoon een feestje ter ere van het afzwemmen van je cavia? Voor NOAH is werkelijk niets te gek! Of ze nu voor 10.000 gillende kinderen worden ingezet, of midden in de stromende regen op een minuscuul podiumpje op de Nijmeegse vierdaagse, of wanneer ze gewoon weer eens voor een massaal bier gooiende menigte staan. NOAH weet er wel raad mee, “Been there, done that”. En zoals altijd: U vraagt, zij spelen!

NOAH; U vraagt, zij spelen!

Viking Entertainment

Het management van NOAH wordt verzorgd door één van Nederlands grootste Entertainment agencies. Viking Entertainment regelt alle zaken omtrent NOAH en kan jou exact vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Kantoor Heeswijk-Dinther:
St. Servatiusstraat 2
5473 GB Heeswijk-Dinther
Tel.: 0413-296095
Fax.: 0413-293452

Openingstijden:
op werkdagen van 9.30 tot 17.00 uur.

 

1.59 K

3 thoughts on “Get in touch with NOAH

  1. Bruiloft - Molenhoek 6 years ago

    Wat hebben wij genoten en onze gasten ook! Van 8 tot 80 iedereen is vol lof over ‘de band’! Dankjewel NOAH!

  2. Schoonbroek leeft - Schoonbroek (BE) 4 years ago

    Zeer verrast waren wij! Omdat het beter is voor de avond besluiten ze gewoon om 2 uur aan één stuk door te spelen! Wat een helden!

  3. Ibiza Theme Party - Bemmel 3 years ago

    TOP, TOP, TOP!!! Wat een megavette band zijn jullie!

Comments are closed.