Coverband NOAH 2014

Elk optreden is uniek evenals het publiek en alle variabelen eromheen. Hiervoor moet je geweldig goed kunnen improviseren en dat kan NOAH als geen ander. Als het dan al in een formule te vangen is dan is dit zeker geen rocket science; afstemming van het repertoire op het moment zelf en altijd alles 100% live. Door hun flexibiliteit kan NOAH moeiteloos elke situatie de baas. En dat geldt niet alleen voor de muzikanten maar ook zeker voor de apparatuur, ofwel setup, die NOAH op maat aanpast voor elke situatie.

Altijd alles 100% live!

Voor elke show de juiste setup

  • Voor bruiloften, bedrijfsfeesten, kroegen etc. beschikt NOAH over een zeer schaalbaar geluidssysteem wat overal inzetbaar is en waarmee geen kostbare vloeroppervlakte verloren gaat. Geen grote geluidstafels, kisten, kabels, lampen en technici in de zaal maar wel een echte live band met een snelle opbouwtijd en een perfect uitgebalanceerd geluid.
  • Voor festivals, buitenpodia en evenementen waar al geïnvesteerd is in een licht- en geluidssysteem beschikt NOAH over een eigen backline dat altijd naadloos te integreren is. Of zoals NOAH’s technici zegt; ”NOAH prikt twee lijntjes in en zorgt voor de rest!”
  • Geluid en licht kan uiteraard ook compleet worden ontzorgt, ongeacht de omvang van het evenement. In dat geval worden er heel wat meer lijntjes geprikt maar NOAH’s eigen crew zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Nog extra artiesten of een DJ? Geen probleem, sluit maar aan!

Flexibiliteit ten top

En dat is geen loze kreet. NOAH is niet alleen te vinden in feesttenten, discotheken, op bedrijfsfeesten, privé feesten en bruiloften maar ook tal van theme-parties, pub-quizzen en outdoor festivals zijn inmiddels de revue gepasseerd. Meer weten? Viking Entertainment regelt alle zaken omtrent NOAH en kan jou exact vertellen wat de mogelijkheden zijn.

1.47 K