Coverband NOAH live 2019

Elk optreden is uniek evenals het publiek en alle variabelen eromheen. Hiervoor moet je geweldig goed kunnen improviseren en dat kan NOAH als geen ander. Als het dan al in een formule te vangen is, dan is dit zeker geen rocket science; afstemming van het repertoire op het moment zelf. Daarvoor put NOAH uit een enorm repertoire. Voor ieder wat wils en doorgaans passeren dan ook met gemak zo’n 150 nummers de revue. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat NOAH moeiteloos elke situatie de baas kan. En dat geldt niet alleen voor de muzikanten maar ook zeker voor de apparatuur, ofwel setup, die NOAH op maat aanpast voor elke situatie.

Afstemming van het repertoire op het moment zelf

Voor elke show de juiste setup

  • Voor bruiloften, bedrijfsfeesten, kroegen etc. beschikt NOAH over een zeer schaalbaar digitaal geluidssysteem wat overal inzetbaar is en waarmee geen kostbare vloeroppervlakte verloren gaat. Geen grote geluidstafels, kisten, kabels, lampen en technici in de zaal, maar wel een echte live band met een snelle opbouwtijd en een perfect uitgebalanceerd geluid.
  • Voor festivals, buitenpodia en evenementen waar al geïnvesteerd is in een licht- en geluidssysteem, beschikt NOAH over een eigen backline die altijd naadloos te integreren is. Of zoals NOAH’s eigen technici zegt: ”NOAH prikt twee lijntjes in en zorgt voor de rest!”
  • Geluid en licht kunnen uiteraard ook compleet worden ontzorgd, ongeacht de omvang van het evenement. In dat geval worden er heel wat meer lijntjes geprikt, maar NOAH’s eigen vaste crew zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Nog extra artiesten of een DJ? Geen probleem, sluit maar aan!

Flexibiliteit ten top

En dat is geen loze kreet. NOAH is niet alleen te vinden in feesttenten, discotheken, op bedrijfsfeesten, privé feesten en bruiloften, maar ook tal van theme-parties, pub-quizzen en outdoor festivals zijn inmiddels de revue gepasseerd. Meer weten? Viking Entertainment regelt alle zaken omtrent NOAH en kan jou exact vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Instagram

[wolf_instagram_gallery count=”9″ columns=”3″]

Bookings
[wolf_spacer height="100px"]